c/ Bosch i Cardellach, 93 Sabadell

639 307 021


Microciment Barcelona

microcemento Barcelona

yelochi sóm el Distribuidor Exclusiu de microciment Barcelona TECNOCEMENTO®

També, sóm aplicadors homologats de microciment Barcelona TECNOCEMENTO®

Que és el microciment Barcelona TECNOCEMENTO®?

reformas integrales Sabadell

El microciment Barcelona TECNOCEMENTO® és un revestiment continu sense juntes.

Està composat a base de ciment i resines d’alta qualitat, amb un gruix total de 2 a 3 mm. Es pot aplicar sobre quasi qualsevol tipus de superfície, ja sigui interior o exterior, proporcionant moltes aventatges respecte els revestiments clàssics. Es especialment idóni per reformes d’espais a on no es precisa desmontar o enderrocar el paviment o el material de revestimient de las parets i paviments.

Descobreix el Sistema de microciment Barcelona TECNOCEMENTO®

microcemento

El microciment TECNOCEMENTO® és un material fet a mida.

Amb el mateix producte podem satisfer les diferents necessitats dels nostres clients. Les aplicacions de microciment TECNOCEMENTO® es realitzen tant per ús doméstic com per ús comercial. Es pot aplicar tant en ambients secs com en zones humides, ja que és un material impermeable.

Existeix una gran varietat de Colors de microciment Barcelona TECNOCEMENTO®

Microcemento Blanc

microcemento

Microcemento Gris 1

microcemento

Microcemento Gris 2

microcemento

Microcemento Gris 3

microcemento

Microcemento Gris 4

microcemento

Microcemento Negre

microcemento

Microcemento Otoño 1

microcemento

Microcemento Otoño 2

microcemento

Microcemento Otoño 3

microcemento

Microcemento Otoño 4

microcemento

Microcemento Otoño 5

microcemento

Microcemento Otoño 6

microcemento

Microcemento Pedra

microcemento

Microcemento Molsa

microcemento

Microcemento Mur vell

microcemento

Microcemento Mar

microcemento

Microcemento Asfalt

microcemento

Microcemento Sorra Calida

microcemento

Descobreix i compara la varietat de colors de microciment TECNOCEMENTO®.

Tria la tonalidad desitjada per cada espai que vulguis renovar.

Veure més colors de microciment TECNOCEMENTO®

Com s’ aplica el microciment Barcelona TECNOCEMENTO®?

L’aplicació de microciment TECNOCEMENTO® sempre ha de ser realitzada per Aplicadors Homologats TECNOCEMENTO® amb la finalitat de garantitzar un acabat óptim

microcemento

Per realitzar l’aplicació de microciment TECNOCEMENTO®, les bases o suports on s’aplicarà el nostre sistema de microciment TECNOCEMENTO® han d’estar en bon estat i netes. No han de presentar anomalíes com: fisures, irregularitats superficials, desprendiments, relleus importants, etc. Les juntes de dilatació o de treball que presenti el suport s’han de respetar, al revestiment final de microciment TECNOCEMENTO®.

L’adecuació del suport

  • Es necessaria una correcte ADECUACIÓ DEL SUPORT per assegurar l’éxit de les aplicacions de microciment TECNOCEMENTO®. Dins de la gama de productes d’adecuació existeixen morters autonivellants, morters de regularizació, morters de reparació i consolidants, que utilitzats convinats, ens asseguren la estabilitat dels suports.

La barreja

  • La barreja de microciment TECNOCEMENTO® s’ aconsegueix barrejan tres components a les dosificacions adequades. S’ha d’aplicar el component B a un cub net, agregar el pigmnt seleccionat i barrejar amb la batidora. Posteriorment afegir el component A, poc a poc, amb el fi d’evitar possibles grumolls i tornar a barrejar amb la batidora.

L’aplicació

  • L’aplicació de microciment TECNOCEMENTO® consta de dues mans de TECNOCEMENTO base’® i una o dues mans de TECNOCEMENTO 80/20’®, amb un rendimient inferior a 1 kg/m2 per cada una de les capes amb un gruix total de 2-3mm.

Els segelladors

  • Els nostres segelladors a base de vernís de poliuretà en base aigua o solvent, aplicats amb corró, millora les resistències del microciment Barcelona TECNOCEMENTO®, ademés de proporcionar-l’hi diferents acabats  als revestiments exteriors i interiors.

Manteniment del microciment Barcelona TECNOCEMENTO®

microcemento

TECNO MANTEN® és un producte a base de ceres de gran duresa, per realçar l’acabat i tonalitat del microciment TECNOCEMENTO®.

TECNO MANTEN® s’utiliza per dotar al nostre microciment, tant en paraments verticals com paviments, d’un aspecte mate persistent. Restaurant el possible desgast que pateix la superfície de microciment TECNOCEMENTO®, ademés, elimina els desperfectes que pot patir l’acabat final de microciment TECNOCEMENTO®.

En Dispersió aquosa, d’alta duresa superficial i resistent a esforços mecànics de trànsit, proporciona una capa de protecció al suport de microciment TECNOCEMENTO® sobre el que s’aplica. És un material incolor i transpirable no condiciona en cap cas l’acabat sobre el que s’aplica, ademés resalta l’aspecte cimentós de la base. Donades les seves altes propietats hidratants elimina la sensació de paviment sec al microciment TECNOCEMENTO®.

Segells de Garantia del microciment Barcelona TECNOCEMENTO®

microcemento

TECNOCEMENTO® en el seu afany de generar forts vincles de relación producte-consumidor final, estableix un dels segells més compromessos amb els nostres clients finals, aplicadors i distribuidors, el segell de servei i compromis.

T’ agradaria Treballar amb Microciment Barcelona TECNOCEMENTO®?

microcemento

Si vols ser un dels nostres aplicadors de microciment Barcelona TECNOCEMENTO® homologats. Solicitens més informació sobre com aconseguir-ho. I descobreix totes les aventatges del microciment TECNOCEMENTO®

Per més informació sobre el microciment Barcelona Tecnocemento®

T’esperem a les nostres xarxes socials.

microcemento
microcemento
microcemento
microcemento

Ready To Start New Project With Intrace?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.